Languages

Analitične rešitve za mlečno predelovalno industrijo: od surovine do proizvoda

Delate v mlečni industriji? Z našim spletnim seminarjem "Analitične rešitve za mlečno predelovalno industrijo: od surovine do proizvoda" vam bomo pokazali, kako pripraviti vaš laboratorij za izzive prihodnosti.

Analitične rešitve za mlečno predelovalno industrijo: od surovine do proizvoda

Za koga?

Spletni seminar je namenjen vsakemu, ki je vpet v kontrolo kvalitete mleka in mlečnih proizvodov v laboratoriju ali proizvodnji. Namenjen je tudi ljudem v prehrambeni industriji, ki pri svojem delu uporabljajo mlečne proizvode.

Glavne teme:

  • Kvaliteta kontrole surovega mleka in tekočih mlečnih izdelkov
  • Analiza trdnih in delno trdnih proizvodov
  • Osnovna analiza mleka in mleka v prahu
  • Identifikacija mikroorganizmov
  • Online spremljanje procesne proizvodnje

FT-NIR je široko uporabna spektroskopska tehnika. Toda, ali ste vedeli, da Bruker ponuja daleč najobsežnejšo paleto izdelkov na področju spektroskopije? Naši instrumenti pokrivajo aplikacije od rutinskega pregleda vhodnih surovin do večspektralnih temeljnih raziskav na najvišjem nivoju, kot tudi do rešitev za spremljanje procesne proizvodnje.

Če iščete nove in inovativne rešitve za svoje analitične izzive, ali pa vas zgolj zanimajo novosti na omenjenem področju, vas vabimo, da se pridružite našemu brezplačnemu spletnemu seminarju o spektroskopskih merilnih tehnikah. Pridobljeno znanje vam lahko olajša vsakodnevno delo.

 

Vaša ekipa Bruker Optics

Sreda, 19. maj 2021
13:00 -13:30 pm (CEST)